Személyes adatok védelme

SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

   A www.diderot.sk internetes könyvesboltot a DIDEROT s.r.o. üzemelteti. A társaság az Eötvös utca 59/2817, 945 01 Komárno cím alatt székel, azonosító szám (IČO): 35 952 237, adózási azonosító szám (IČ DPH): SK2022052087.
    Néhány, az Ön által megadott adatnak személyes adat jellege van ,a személyes adatok védelméről szóló 428/2002 számú törvény szerint. Annak érdekében, hogy értékes szolgáltatást tudjunk Önnek nyújtani, szükségünk van néhány személyes adatára is. Ezeket az adatokat és a vásárlással kapcsolatos adatokat megvédjük a visszaéléstől és garantáljuk, hogy harmadik személy számára nem tesszük hozzáférhetővé – kivéve a pénzügyi szolgáltatást nyújtó patnereket ,mint például bankok és egyéb pénzintézetek. A regisztrációhoz a következő adatok szükségesek: utónév és családnév, pontos lakcím, ország, e-mail cím és az Ön telefonos elérhetősége. Abban az esetben, ha Ön cégként vagy vállalkozóként vásarol a következő adatok szükségesek: cégnév, azonosító szám (IČO), adózási azonosító szám (IČ DPH), számlaszám (az említett adatok a számla kiállításhoz és a megfelelő bekönyveléshez szükségesek).

   Fontos megemlíteni, hogy a fizetés nem a mi weboldalunkon történik, de az Ön által megadott bank weboldalára lesz átirányítva, ahol az átutalást végzik. Cégünknek nem lesz hozzáférése az Ön PIN kódjához vagy az Ön bankkártyaszámához, mivel ezek az adatcserék csakis Ön és az Ön bankja között fognak lezajlani. Az Ön rendelését a sikeres átutalásról szóló banki elektronikus értesítést követően rendezzük.
    Az Ön megrendelései automatikusan az adatbázisunkba kerülnek és nyilvántartásra, reklamációra és az Ön visszaigazolására szolgálnak. Ezeket az adatokat természetesen nem fedjük fel harmadik személynek.
    Ön a regisztrációjával és a szolgáltatások használatával az internetes bolt oldalain beleegyezését adja adatai illetve vásárlásáról szóló adatai nyilvántartásba helyezéséhez és felhasználásához a fentebb említett feltételek szerint.
    A fentebb említett adatkezeléssel kapcsolatos feltételek érvényüket veszítik az esetben, ha a szervert ismeretlen tettes (hacker) támadja meg. Ez esetben az internetes könyvesboltunk fenntartja a jogot arra, hogy lemondjon a biztonsági garanciákról.
 

TOP 10 könyv
COLM TOIBIN - NORA WEBSTER
COLM TOIBIN
REBECCA STONEHILL - A LÁNY ÉS A NEKTÁRMADÁR
REBECCA STONEHILL
NATHAN HILL - NIX
NATHAN HILL
JO NESBO - MACBETH
JO NESBO
LŐRINCZ L. LÁSZLÓ - VIJJOGÓK I-II.
LŐRINCZ L. LÁSZLÓ
Tovább a teljes listára »
Akciós könyvek
...kedvezményes könyvek

Robert J. Dolan - Hermann Simon - Árképzés okosan
Robert J. Dolan - Hermann Simon
VÁLOGATÁS - CSIVAVA - GAZDIKÉPZŐ KISOKOS
JEFF ABBOTT - BUKÁS
JEFF ABBOTT

Tovább a teljes listára »
 
Akciós könyvek