Hana Sedláčková

To najlepšie z hydiny

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?

Jazyk slovenský
Vydavateľ OTTOVO NAKLADATEĽSTVO, s.r.o.
Rok vydania 2016
Počet strán 192
Typ viazania KEMÉNYTÁBLÁS
Hmotnosť (g) 923 g
Rozmery (š-v-h) 205 x 285
EAN 9788073608163
Dodacia doba V obchode - dodanie 1 pracovný deň


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Moje najlepšie recepty
-6%
Mária Zjavková
Dodacia doba
V obchode - dodanie 1 pracovný deň
18,90 €
17,77 €
Domáci Gurmán
-6%
Vladimir Bodina
Dodacia doba
V obchode - dodanie 1 pracovný deň
6,99 €
6,58 €
KURČA
-6%
Dodacia doba
V obchode - dodanie 1 pracovný deň
1,32 €
1,25 €
Dobré jedlo pre dobrých ľudí
-6%
Miroslav Heredoš
Dodacia doba
V obchode - dodanie 1 pracovný deň
14,90 €
14,01 €