Hana Sedláčková

To najlepšie z hydiny

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?

Jazyk slovenský
Vydavateľ OTTOVO NAKLADATEĽSTVO, s.r.o.
Rok vydania 2016
Počet strán 192
Typ viazania KEMÉNYTÁBLÁS
Hmotnosť (g) 923 g
Rozmery (š-v-h) 205 x 285
EAN 9788073608163
Dodacia doba Skladom - 1 pracovný deň


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


To najlepšie z hydiny
-5%
Hana Sedláčková
Dodacia doba
Skladom - 1 pracovný deň
14,99 €
14,25 €
Kuchárska kniha Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso
-5%
Lucia Jesenská - Horecká
Dodacia doba
Skladom - 1 pracovný deň
4,90 €
4,66 €
Dokonalý steak od farmára na tanier
-5%
Marcus Polman
Dodacia doba
Skladom - 1 pracovný deň
19,95 €
18,96 €