Hana Sedláčková
To najlepšie z hydiny
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?
Zľava -6%
14,99 €
14,10 €
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | OTTOVO NAKLADATEĽSTVO, s.r.o. |
Rok vydania | 2016 |
Počet strán | 192 |
Typ viazania | KEMÉNYTÁBLÁS |
Hmotnosť (g) | 923 g |
Rozmery (š-v-h) | 205 x 285 |
EAN | 9788073608163 |
Dodacia doba | V obchode - dodanie 1 pracovný deň |