Zabudnuté heslo
   
Lenka Mančíková - Kvások
Lenka Mančíková

Kvások



Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný druh kvasenia ako pri droždí. Na rozdiel od droždia obsahuje zdraviu prospešné baktérie, ktoré náš organizmus chránia pred tráviacimi ťažkosťami, oslabením imunity, či dokonca rôznymi alergiemi. Táto kniha sa stane vašim pomocníkom a sprievodcom. Nájdete tu dôležité informácie o tom ako kvások pracuje, ako sa s ním pečie a dodá vám dostatok podpory a tipov, ako zvládnuť prácu s kváskom. Nádherné fotky k jednotlivým receptom sú inšipráciou a naštartujú vase chuťové poháriky.

Jazyk: slovenský
Vydavateľ: NOXI, spol. s r.o.
Rok vydania: 2017
Počet strán: 160
Väzba: Paperback
Váha: 341 g
Rozmery (š-v-h): 165 x 200 mm
EAN 9788081114670
Dodacia doba: 1-3 pracovných dní

-7%
14.90 €
13.86 €
Ďalšie oblúbené tituly z kategórie:
Zdeněk Pohlreich - Fresh kuchyně
Zdeněk Pohlreich
Fresh kuchyně


Čerstvost a lehkost se stávají tématem dnešní doby zcela jednoznačně a časy, kdy ...

-7%
21.57 €
20.06 €
 - Kedvenc receptjeim - jegyzetek

Kedvenc receptjeim - jegyzetek


...

-7%
4.90 €
4.56 €
TOP 10 knihy
Kate Mossová - Oheň nás spasí
Kate Mossová
Charles Martin - Keď svrčky plačú
Charles Martin
Alex North - Šepkár
Alex North
Delia Owensová - Kde raky spievajú
Delia Owensová
Bengtsdotter Lina - Annabelle
Bengtsdotter Lina
Ďalej na zoznam »
Akciové knihy
Veľký výpredaj!


Ďalej na zoznam »
 
Akciové knihy