Lucia Jesenská-Horecká

Kuchárska kniha. Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso - Dobré recepty

Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.

Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Georg Žilina
Rok vydania 2016
Počet strán 88
Typ viazania pevná
Hmotnosť (g) 212 g
Rozmery (š-v-h) 210x148
EAN 9788081541483
Dodacia doba online cena - Skladom - 1 pracovný deň


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Kuchárska kniha. Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso - Dobré recepty
-63%
Lucia Jesenská-Horecká
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
4,90 €
1,80 €