Renato Magát

100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt

Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt svetovej histórie a je voľným pokračovaním úspešnej kuchárskej knihy "100 najslávnejších receptov." Podľa tejto bohato ilustrovanej kuchárskej knihy sa naučíte krok za krokom pripravovať tie najúžasnejšie a najchutnejšie dobroty z viacerých kútov našej planéty, aj keď treba poznamenať, že v tejto knihe sa autor viac zameral na náš stredoeurópsky jazýček. Nájdete tu najchutnejšie, múčniky, torty, koláče, zákusky, sladké či slané pečivo. Niektoré recepty sú náročnejšie na čas či zručnosť, ale iné postupy zvládne aj začiatočník. Aj v tejto knihe sa dozviete niečo z histórie danej dobroty. Ako a kedy vznikla, ako sa časom menila či upravovala. Kto bol autorom, či po kom bola pomenovaná. Okrem iného sa dozviete, že niektoré recepty vznikli vlastne omylom, že pôvodné mafiny či anglický puding vôbec neboli sladké, že výroba pardubického perníka sa traduje už od 15. storočia a kde pečú chlieb mŕtvych.

GLS
GLS

Jedinečný kulinársky sprievodca vám prináša 100 najslávnejších múčnikov a iných dobrôt svetovej histórie a je voľným pokračovaním úspešnej kuchárskej knihy "100 najslávnejších receptov." Podľa tejto bohato ilustrovanej kuchárskej knihy sa naučíte krok za krokom pripravovať tie najúžasnejšie a najchutnejšie dobroty z viacerých kútov našej planéty, aj keď treba poznamenať, že v tejto knihe sa autor viac zameral na náš stredoeurópsky jazýček. Nájdete tu najchutnejšie, múčniky, torty, koláče, zákusky, sladké či slané pečivo. Niektoré recepty sú náročnejšie na čas či zručnosť, ale iné postupy zvládne aj začiatočník. Aj v tejto knihe sa dozviete niečo z histórie danej dobroty. Ako a kedy vznikla, ako sa časom menila či upravovala. Kto bol autorom, či po kom bola pomenovaná. Okrem iného sa dozviete, že niektoré recepty vznikli vlastne omylom, že pôvodné mafiny či anglický puding vôbec neboli sladké, že výroba pardubického perníka sa traduje už od 15. storočia a kde pečú chlieb mŕtvych.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Vydavateľstvo Príroda, s.r.o.
Rok vydania 2014
Počet strán 208
Typ viazania Knihy viazané
Hmotnosť (g) 1052 g
Rozmery (š-v-h) 285x212
EAN 9788007023635
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Super jídlo pro superděti - Revoluce v opravdovém jídle
-8%
Tim Noakes
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
38,44 €
35,37 €
Vilo Habo špeciál - Najlepšie recepty z TV šou
Vilo Habo
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
3,90 €
Moja kuchárka - Najlepšie recepty, zápisník
-8%
autor neuvedený
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
4,90 €
4,51 €
5 surovín. Stredomorie
-8%
Jamie Oliver
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
27,90 €
25,67 €
Grilujeme po celý rok
-8%
Blanka Poláčková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
9,99 €
9,20 €
Recepty z macesu
-8%
Jozef Dukes
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
20,00 €
18,40 €
Slané pochúťky
-8%
Zoltán Liptai
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
8,90 €
8,19 €
Tinkine rodinné recepty 1. - Zdravie od prvej lyžičky
-8%
Tinka Karmažín
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
37,80 €
34,78 €

Pozreli ste si: