Renato Magát

Slovenská kuchárka

Nie je snáď bohatšej a výživnejšej kuchyne ako tej slovenskej. Počas dlhých rokov dokázala poskytovať našim predkom všetky látky potrebné pre zdravé fungovanie tela i duše. A pritom na to stačilo využívať v prevažnej miere len kvalitné miestne suroviny.

Nie je snáď bohatšej a výživnejšej kuchyne ako tej slovenskej. Počas dlhých rokov dokázala poskytovať našim predkom všetky látky potrebné pre zdravé fungovanie tela i duše. A pritom na to stačilo využívať v prevažnej miere len kvalitné miestne suroviny.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Vydavateľstvo Príroda s.r.o.
Rok vydania 2015
Počet strán 264
Typ viazania Knihy viazané
Hmotnosť (g) 802 g
Rozmery (š-v-h) 248x172
EAN 9788007024137
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Kuchárska kniha. Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso - Dobré recepty
-63%
Lucia Jesenská-Horecká
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
4,90 €
1,80 €