Lenka Mančíková

Kvások

Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný druh kvasenia ako pri droždí. Na rozdiel od droždia obsahuje zdraviu prospešné baktérie, ktoré náš organizmus chránia pred tráviacimi ťažkosťami, oslabením imunity, či dokonca rôznymi alergiemi. Táto kniha sa stane vašim pomocníkom a sprievodcom. Nájdete tu dôležité informácie o tom ako kvások pracuje, ako sa s ním pečie a dodá vám dostatok podpory a tipov, ako zvládnuť prácu s kváskom. Nádherné fotky k jednotlivým receptom sú inšipráciou a naštartujú vase chuťové poháriky.

Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný druh kvasenia ako pri droždí. Na rozdiel od droždia obsahuje zdraviu prospešné baktérie, ktoré náš organizmus chránia pred tráviacimi ťažkosťami, oslabením imunity, či dokonca rôznymi alergiemi. Táto kniha sa stane vašim pomocníkom a sprievodcom. Nájdete tu dôležité informácie o tom ako kvások pracuje, ako sa s ním pečie a dodá vám dostatok podpory a tipov, ako zvládnuť prácu s kváskom. Nádherné fotky k jednotlivým receptom sú inšipráciou a naštartujú vase chuťové poháriky.

Jazyk slovenský
Vydavateľ NOXI, spol. s r.o.
Rok vydania 2017
Počet strán 160
Typ viazania Paperback
Hmotnosť (g) 341 g
Rozmery (š-v-h) 165-200
EAN 9788081114670
Dodacia doba V obchode - dodanie 1 pracovný deň


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Kuchárska kniha Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso
-6%
Lucia Jesenská - Horecká
Dodacia doba
V obchode - dodanie 1 pracovný deň
4,90 €
4,61 €
Kuracie prsia na 78 spôsobov
-6%
Zoltán Liptai
Dodacia doba
V obchode - dodanie 1 pracovný deň
8,90 €
8,37 €
Dokonalý steak od farmára na tanier
-6%
Marcus Polman
Dodacia doba
V obchode - dodanie 1 pracovný deň
19,95 €
18,76 €