Zoltán Liptai

Pochúťky pod holým nebom

Príprava jedál v exteriéri sa opäť čoraz viac dostáva do módy. Je síce časovo dosť náročná, ale v kotlíku, na grile či na grilovacej panvici sa dajú pripraviť veľmi chutné jedlá. Na otvorenom ohni si môžeme pripraviť bravčové, hovädzie, kuracie i morčacie mäso, divinu, jahňacinu, ryby, zeleninu, syry atď. Na ochutenie, do marinády môžeme použiť pestrú škálu sušených alebo čerstvých byliniek a rôzne oleje. Prajeme vám príjemne strávené chvíle!

Príprava jedál v exteriéri sa opäť čoraz viac dostáva do módy. Je síce časovo dosť náročná, ale v kotlíku, na grile či na grilovacej panvici sa dajú pripraviť veľmi chutné jedlá. Na otvorenom ohni si môžeme pripraviť bravčové, hovädzie, kuracie i morčacie mäso, divinu, jahňacinu, ryby, zeleninu, syry atď. Na ochutenie, do marinády môžeme použiť pestrú škálu sušených alebo čerstvých byliniek a rôzne oleje. Prajeme vám príjemne strávené chvíle!

Jazyk slovenský
Vydavateľ FONI book
Rok vydania 2021
Počet strán 161
Typ viazania tvrdá väzba
Hmotnosť (g) 654 g
Rozmery (š-v-h) 177×248 mm
EAN 9788082040619
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Kuchárska kniha. Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso - Dobré recepty
-63%
Lucia Jesenská-Horecká
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
4,90 €
1,80 €