Katz Sandor Ellix

Sila prírodnej fermentácie

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Granta Books
Rok vydania 2021
Počet strán 256
Typ viazania mäkká väzba
Hmotnosť (g) 296 g
Rozmery (š-v-h) 144×207
EAN 9788080902018
Dodacia doba online cena - Skladom - 1 pracovný deň


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Odvápnění kostí čili osteoporóza. Dieta bohatá vápníkem. - Svazek IX
-9%
Pavla Řehořková , Monika Špičková, Miroslava Špičková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
10,01 €
9,11 €
Atlas ľudského tela
-9%
PETER ABRAHAMS
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
9,90 €
9,01 €
Užitečné tabulky pro praxi
-9%
Hloch Ondřej
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
29,13 €
26,51 €
Veřejné zdravotnictví a výchova ke zdraví
-9%
Lidmila Hamplová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
12,46 €
11,34 €
Klinické vyšetření - moderní propedeutika
-9%
Thomas James, Monaghan Tanya, kolektiv
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
39,96 €
36,37 €
Ošetřovatelské postupy pro zdravotnické
-9%
Eva Veverková a kol.
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
13,81 €
12,57 €
Edukace v porodní asistenci
-9%
Dušová Bohdana, kolektiv
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
11,16 €
10,16 €
Štandardizácia v ošetrovateľstve
-9%
Hulková Viera
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
14,66 €
13,35 €