Katz Sandor Ellix

Sila prírodnej fermentácie

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Granta Books
Rok vydania 2021
Počet strán 256
Typ viazania mäkká väzba
Hmotnosť (g) 296 g
Rozmery (š-v-h) 144×207
EAN 9788080902018
Dodacia doba online cena - Skladom - 1 pracovný deň


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


30 dní diéty s Naty
-7%
Natália Lenártová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
15,00 €
13,95 €
Keto Reset Dieta -  Zresetujte svůj metabolismus za 21 dní a spalujte tuky navždy
-7%
Mark Sisson
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
23,60 €
21,95 €
Jak k nám tělo promlouvá
-7%
Vávrová Šárka
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
16,12 €
15,00 €
Najedzte sa do štíhlosti 3 - Pretaňme diétovať
Antónia Mačingová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
13,00 €
ŽIJEME s HISTAMÍNOM - rozumieme histamínu
Janka Blažejová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
28,60 €
Zachráňte svoje črevo,Protiprdkavá kuchárska kniha
-7%
Igor Bukovský,Petra Galisová,Ivana Mésarošová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
23,16 €
Diéta pri ochoreniach pečene
-7%
Kolektív autorov
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
22,00 €
20,46 €
Najedzte sa do štíhlosti 1. - rozšírené vydanie
Antónia Mačingová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
13,00 €