Katz Sandor Ellix

Sila prírodnej fermentácie

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Granta Books
Rok vydania 2021
Počet strán 256
Typ viazania mäkká väzba
Hmotnosť (g) 296 g
Rozmery (š-v-h) 144×207
EAN 9788080902018
Dodacia doba online cena - Skladom - 1 pracovný deň


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Protirakovinová diéta - Strava a pohyb pri prevencii a liečbe
-9%
doc. MUDR. Peter Minárik, PhD. MSc., Doc. PharmDr. Daniela Mináriková, PhD., MSc
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
25,40 €
23,12 €
Diéta pri ochoreniach pečene
-9%
Kolektív autorov
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
25,40 €
23,12 €
Pečieme na sviatky bez lepku
-9%
Katarína Olejárová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
12,95 €
11,79 €
Prvý rok s cukrovkou
-9%
MUDr. Barbora Zoboková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
14,95 €
13,61 €
Najedzte sa do štíhlosti 1. - rozšírené vydanie
Antónia Mačingová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
13,00 €
HIT je zdravo žiť - Môj život s histamínovou intoleranciou
-9%
Patrícia Molnárová Turiničová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,50 €
17,75 €
Varíme s histamínovou intoleranciou
-9%
Paulína Závodská
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
12,00 €
10,92 €
Diéta pre diabetikov
-9%
Kolektív autorov
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
25,40 €
23,12 €