Katz Sandor Ellix

Sila prírodnej fermentácie

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.

GLS
GLS

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Granta Books
Rok vydania 2021
Počet strán 256
Typ viazania mäkká väzba
Hmotnosť (g) 296 g
Rozmery (š-v-h) 144×207
EAN 9788080902018
Dodacia doba online cena - Skladom - 1 pracovný deň


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Rovnováha
-8%
Agata Głyda
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,90 €
18,31 €
Wellness na každý deň: Váš celoročný sprievodca duševným a fyzickým zdravím
-8%
kol.
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
27,90 €
25,67 €
Moja cesta k sebe
-8%
Sabrina Fleischová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
20,90 €
19,23 €
Z vyhorenia k znovuzrodeniu - Ako znovu objaviť a starať sa o svoju vnútornú silu
-8%
Adriana Cil
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
17,99 €
16,56 €
Nesmrteľnosť - Ako túžba po večnom živote poháňa civilizáciu
-8%
Stephen Cave
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
13,95 €
12,84 €
Archetypová psychoterapie - Klinický odkaz jamese Hillmana
-8%
Jason A. Butler
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
18,66 €
17,17 €
Odvaha k súcitu
-8%
Paul Gilbert a Choden
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,91 €
Trauma a vzťahy
-8%
Verena Königová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
21,90 €
20,15 €

Pozreli ste si: