Konrád Kendík

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Po prvýkrát v histórii slovenského národa prichádza na trh lexikón kuchárskeho umenia, ktorý je spracovaný v súlade s novými požiadavkami na gastronómiu. Je základným repertoárom pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie.

Po prvýkrát v histórii slovenského národa prichádza na trh lexikón kuchárskeho umenia, ktorý je spracovaný v súlade s novými požiadavkami na gastronómiu. Je základným repertoárom pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie.

Jazyk slovenský
Vydavateľ NOVÁ PRÁCA, s.r.o.
Rok vydania 2007
Počet strán 1168
Typ viazania Knihy viazané
Hmotnosť (g) 1370 g
Rozmery (š-v-h) 212x152
EAN 9788088929925
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Lenivá kuchárka 2 - Jednoducho, rýchlo a chutne
-9%
Veronika Čopíková, Peter Farkaš
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,99 €
18,20 €
Lenivá kuchárka
-9%
Veronika Čopíková, Peter Farkaš
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,99 €
18,20 €

Pozreli ste si: