Mária Angelovičová

Riziká pri produkcii potravín

Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných pojmov 3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu 4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii potravín 5.Ovzdušie ako možné riziko pri produkcii potravín 6.Krmivo - možné riziko pri produkcii potravín živočíšného pôvodu 7.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti geneticky modifikovaných organizmov proti možným rizikám 8.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti proti vtáčej chrípke 9.Bovinná spongiformná encefalopatia a riziká 10.Riziká z vedľajších produktov zvierat 11. Etické hľadiská klonovania zvierat na potravinové zásoby 12.Nanotechnológie v kontexte produkcie potravín a riziká 13.Hodnotenie rizík 14.Riadenie rizika 15.Komunikácia o riziku 16.Hodnotenie chemických rizík z potravín 17.Hodnotenie mikrobiologických rizík z potravín 18.Hodnotenie rizík z geneticky modifikovaných organizmov 19.Hodnotenie rizík z nanomateriálov 20.Hodnotenie rizík z potravinárskych prídavných látok 21.Hodnotenie rizika z neurodegeneratívnych ochorení 22.Hodnotenie rizika vírusov potravín 23.Hodnotenie zdravotného rizika

Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných pojmov 3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu 4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii potravín 5.Ovzdušie ako možné riziko pri produkcii potravín 6.Krmivo - možné riziko pri produkcii potravín živočíšného pôvodu 7.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti geneticky modifikovaných organizmov proti možným rizikám 8.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti proti vtáčej chrípke 9.Bovinná spongiformná encefalopatia a riziká 10.Riziká z vedľajších produktov zvierat 11. Etické hľadiská klonovania zvierat na potravinové zásoby 12.Nanotechnológie v kontexte produkcie potravín a riziká 13.Hodnotenie rizík 14.Riadenie rizika 15.Komunikácia o riziku 16.Hodnotenie chemických rizík z potravín 17.Hodnotenie mikrobiologických rizík z potravín 18.Hodnotenie rizík z geneticky modifikovaných organizmov 19.Hodnotenie rizík z nanomateriálov 20.Hodnotenie rizík z potravinárskych prídavných látok 21.Hodnotenie rizika z neurodegeneratívnych ochorení 22.Hodnotenie rizika vírusov potravín 23.Hodnotenie zdravotného rizika

Jazyk slovenský
Vydavateľ Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Rok vydania 2016
Počet strán 256
Typ viazania brožovaná
Hmotnosť (g) 407 g
Rozmery (š-v-h) 234x157
EAN 9788055214757
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Zabudnuté národy starovekého sveta
-9%
Philip Matyszak
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,66 €
Vybrané kapitoly z fyziologie
Babula Petr, Nováková Marie, kolektiv
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
12,46 €
Vlaky
-9%
kolektív autorov
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
11,95 €
10,88 €
Základní chirurgické intervence a výkony
-9%
Ihnát Peter, Tulinský Lubomír
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
26,90 €
24,48 €
Záhady života
-9%
František Lešník
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
10,00 €
9,10 €
Myška Sofi 3: Nezábudkové jazero
-9%
Poppy Green
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
6,99 €
6,37 €
Gilles Villeneuve - Život legendárneho jazdca F1
-9%
Gerald Donaldson
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,99 €
18,20 €
Super účesy pro malé slečny - 50 jednodu
-9%
Jenny Strebeová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
13,81 €
12,57 €