Mária Angelovičová
Riziká pri produkcii potravín
Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných pojmov 3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu 4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii potravín 5.Ovzdušie ako možné riziko pri produkcii potravín 6.Krmivo - možné riziko pri produkcii potravín živočíšného pôvodu 7.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti geneticky modifikovaných organizmov proti možným rizikám 8.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti proti vtáčej chrípke 9.Bovinná spongiformná encefalopatia a riziká 10.Riziká z vedľajších produktov zvierat 11. Etické hľadiská klonovania zvierat na potravinové zásoby 12.Nanotechnológie v kontexte produkcie potravín a riziká 13.Hodnotenie rizík 14.Riadenie rizika 15.Komunikácia o riziku 16.Hodnotenie chemických rizík z potravín 17.Hodnotenie mikrobiologických rizík z potravín 18.Hodnotenie rizík z geneticky modifikovaných organizmov 19.Hodnotenie rizík z nanomateriálov 20.Hodnotenie rizík z potravinárskych prídavných látok 21.Hodnotenie rizika z neurodegeneratívnych ochorení 22.Hodnotenie rizika vírusov potravín 23.Hodnotenie zdravotného rizika
Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných pojmov 3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu 4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii potravín 5.Ovzdušie ako možné riziko pri produkcii potravín 6.Krmivo - možné riziko pri produkcii potravín živočíšného pôvodu 7.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti geneticky modifikovaných organizmov proti možným rizikám 8.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti proti vtáčej chrípke 9.Bovinná spongiformná encefalopatia a riziká 10.Riziká z vedľajších produktov zvierat 11. Etické hľadiská klonovania zvierat na potravinové zásoby 12.Nanotechnológie v kontexte produkcie potravín a riziká 13.Hodnotenie rizík 14.Riadenie rizika 15.Komunikácia o riziku 16.Hodnotenie chemických rizík z potravín 17.Hodnotenie mikrobiologických rizík z potravín 18.Hodnotenie rizík z geneticky modifikovaných organizmov 19.Hodnotenie rizík z nanomateriálov 20.Hodnotenie rizík z potravinárskych prídavných látok 21.Hodnotenie rizika z neurodegeneratívnych ochorení 22.Hodnotenie rizika vírusov potravín 23.Hodnotenie zdravotného rizika
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
Rok vydania | 2016 |
Počet strán | 256 |
Typ viazania | brožovaná |
Hmotnosť (g) | 407 g |
Rozmery (š-v-h) | 234x157 |
EAN | 9788055214757 |
Dodacia doba | nedostupné |