Alena Brandšteterová
Analytická chémia pre 2 roč. ŠO potravinárska výroba, 1. časť
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.
31,20 €
Zadajte prosím Váš e-mail a budeme Vás informovať keď bude kniha dostupná
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | EXPOL PEDAGOGIKA, s.r.o. |
Rok vydania | 1970 |
Počet strán | 128 |
Typ viazania | Paperback |
Hmotnosť (g) | 310 g |
Rozmery (š-v-h) | 298x210 |
EAN | 9788080916473 |
Dodacia doba | nedostupné |
Dalšie obľúbené tituly z kategórie:
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
29,90 €
27,21 €
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
23,95 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
7,95 €
7,24 €