Jana Maľová

Všeobecná hygiena a analýza potravín

Vysokoškolská učebnica ,,Všeobecná hygiena a analýza potravín je určená pre študijný program Všeobecné veterinárske lekárstvo Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. Predložená vysokoškolská učebnica je napísaná v rozsahu 162 strán s ilustráciou obrázkov v počte 32 a tabuliek v počte 10. Popisuje všeobecné zásady a zákonitosti, ktoré sa musia akceptovať, ak chceme dosiahnuť vytvorenie optimálnych podmienok pre získavanie bezpečných surovín živočíšneho i rastlinného pôvodu a z nich vyrobiť bezpečné potraviny. Popisuje aj úlohu senzorickej analýzy, ktorej cieľom je hlbšie štúdium vzájomných závislostí medzi fyziologickými a psychologickými. Obsah štúdia tejto publikácie je zameraný na získanie vedomostí a zručností, potrebných na vykonávanie činností v štruktúre potravinárskeho priemyslu, obchodu a zdravej výživy, ktorá si vyžaduje pracovníkov s vyšším odborným vzdelaním. Absolvent sa uplatní aj v rôznych oblastiach súvisiacich s kvalitnou výrobou potravín, skladovaním a ich distribúciou.

Vysokoškolská učebnica ,,Všeobecná hygiena a analýza potravín je určená pre študijný program Všeobecné veterinárske lekárstvo Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. Predložená vysokoškolská učebnica je napísaná v rozsahu 162 strán s ilustráciou obrázkov v počte 32 a tabuliek v počte 10. Popisuje všeobecné zásady a zákonitosti, ktoré sa musia akceptovať, ak chceme dosiahnuť vytvorenie optimálnych podmienok pre získavanie bezpečných surovín živočíšneho i rastlinného pôvodu a z nich vyrobiť bezpečné potraviny. Popisuje aj úlohu senzorickej analýzy, ktorej cieľom je hlbšie štúdium vzájomných závislostí medzi fyziologickými a psychologickými. Obsah štúdia tejto publikácie je zameraný na získanie vedomostí a zručností, potrebných na vykonávanie činností v štruktúre potravinárskeho priemyslu, obchodu a zdravej výživy, ktorá si vyžaduje pracovníkov s vyšším odborným vzdelaním. Absolvent sa uplatní aj v rôznych oblastiach súvisiacich s kvalitnou výrobou potravín, skladovaním a ich distribúciou.

Jazyk slovenský
Vydavateľ Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach
Rok vydania 2016
Počet strán 162
Rozmery (š-v-h) 0x0
EAN 9788080774998
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Môj malý koncert klasickej hudby
-9%
kol.
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,90 €
18,11 €
Medzi jedlom a láskou -  Tam kdesi, kde sa stretáva láska k životu a výnimočná chuť jedla
-9%
Mária Śimková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,50 €
22,30 €
Anglicko- nemecko-slovenské pexeso- zvieratá
-9%
Kolektív autorov
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
1,40 €
1,28 €
Čľup Čľup
-9%
Ľudmila Mičianová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
12,00 €
10,92 €
AM Európa Politická 1:3 500 000 FB
Térkép
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
13,90 €
Swiftovci
Lincoln Beth
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
18,99 €
Lightlark (1. diel)
-9%
Alex Aster
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,90 €
18,11 €
Nádych , výdych
-9%
Stuart Sandeman
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
22,90 €
20,84 €

Pozreli ste si: