Zuzana Hlaváčová
Fyzikálne vlastnosti potravín
Predkladaná učebnica by mala čitateľovi napomôcť v orientácii medzi rôznymi a veľmi rôznorodými procesmi prebiehajúcimi v potravinách, ktoré sa dajú popísať fyzikálnymi vlastnosťami. V učebnici sa nachádzajú riešené a neriešené úlohy, ktoré by mali pomôcť študentom pri samoštúdiu. Taktiež sú za každou kapitolou otázky, ktoré môžu byť použité pri skúškach.
11,22 €
Zadajte prosím Váš e-mail a budeme Vás informovať keď bude kniha dostupná
Predkladaná učebnica by mala čitateľovi napomôcť v orientácii medzi rôznymi a veľmi rôznorodými procesmi prebiehajúcimi v potravinách, ktoré sa dajú popísať fyzikálnymi vlastnosťami. V učebnici sa nachádzajú riešené a neriešené úlohy, ktoré by mali pomôcť študentom pri samoštúdiu. Taktiež sú za každou kapitolou otázky, ktoré môžu byť použité pri skúškach.
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
Rok vydania | 2023 |
Počet strán | 146 |
Typ viazania | brožovaná |
Hmotnosť (g) | 265 g |
Rozmery (š-v-h) | 240x170 |
EAN | 9788055226446 |
Dodacia doba | nedostupné |
Dalšie obľúbené tituly z kategórie:
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
18,30 €
16,66 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
13,90 €
12,65 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
8,90 €
8,10 €
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
21,99 €