Kristína Hertelová, Eva Takáčová

Jedlo 2

My dve, Eva a Kristína, spoločne podnikáme, varíme a hostíme ľudí pod značkou Žufaňa už 10 rokov. Poď nám nakuknúť do hrnca: • Jedlo 2 ťa naučí variť naše jednoduché jarné a letné dobroty, jedlá plné ovocia, zeleniny, pre všežrútov. • Špeciálne rady varíme bez mäsa, múky a mlieka. • Naučíme ťa pripraviť džemy a sladké ovocné jedlá. • Prevádzkovali sme bistro v Bratislave, organizovali pop-upy, dnes máme populárny bufet Žufet, malú cateringovku a jedlo nás živí. V knihe ti prezradíme recept na vedenie dlhodobého gastropodnikania. Prajeme ti dobrú chuť v živote a nech žuješ len chutné jedlo. V roku 2022 Žufaňa vydala prvú knihu Jedlo – jesenno-zimnú verziu receptov so zeleninou na obálke. Jedlo 2 je jej jarno-letným pokračovaním. Obsahuje viac ako 70 receptov, osobných textov a básní o jedle, ktoré dokonale dotvárajú autorské ilustrácie autorky Evy. Okrem ovocno-zeleninových kresieb v knihe nájdete aj autentické „jedlé” fotografie od Martiny Slovákovej a Mateja Kmeťa. Referencia: „Toto je tá najkrajšia kniha, akú o jedle kto-kedy napísal. Nádherný kus úprimnej roboty. Zhltla som ju celú, mnohé texty ma chytili a nepustili. Rozmýšlam, že by si ju zaslúžili všetci, je na zožratie dobrá! Dúfam, že si niekto v školách všimne, že čítať toto, je ovela dôležitejšie ako Eugena Onegina.“ – Katarína Kopúnová / Sprout me

My dve, Eva a Kristína, spoločne podnikáme, varíme a hostíme ľudí pod značkou Žufaňa už 10 rokov. Poď nám nakuknúť do hrnca: • Jedlo 2 ťa naučí variť naše jednoduché jarné a letné dobroty, jedlá plné ovocia, zeleniny, pre všežrútov. • Špeciálne rady varíme bez mäsa, múky a mlieka. • Naučíme ťa pripraviť džemy a sladké ovocné jedlá. • Prevádzkovali sme bistro v Bratislave, organizovali pop-upy, dnes máme populárny bufet Žufet, malú cateringovku a jedlo nás živí. V knihe ti prezradíme recept na vedenie dlhodobého gastropodnikania. Prajeme ti dobrú chuť v živote a nech žuješ len chutné jedlo. V roku 2022 Žufaňa vydala prvú knihu Jedlo – jesenno-zimnú verziu receptov so zeleninou na obálke. Jedlo 2 je jej jarno-letným pokračovaním. Obsahuje viac ako 70 receptov, osobných textov a básní o jedle, ktoré dokonale dotvárajú autorské ilustrácie autorky Evy. Okrem ovocno-zeleninových kresieb v knihe nájdete aj autentické „jedlé” fotografie od Martiny Slovákovej a Mateja Kmeťa. Referencia: „Toto je tá najkrajšia kniha, akú o jedle kto-kedy napísal. Nádherný kus úprimnej roboty. Zhltla som ju celú, mnohé texty ma chytili a nepustili. Rozmýšlam, že by si ju zaslúžili všetci, je na zožratie dobrá! Dúfam, že si niekto v školách všimne, že čítať toto, je ovela dôležitejšie ako Eugena Onegina.“ – Katarína Kopúnová / Sprout me

Jazyk slovenský
Vydavateľ barecz & conrad books
Rok vydania 2025
Počet strán 252
Typ viazania Knihy viazané
Hmotnosť (g) 886 g
Rozmery (š-v-h) 247x198
EAN 9788082580221
Dodacia doba online cena - Skladom - 1 pracovný deň


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Lenivá kuchárka 3 - Babičkine nezabudnuteľné recepty
-9%
Veronika Čopíková, Peter Farkaš
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,99 €
18,20 €
Varenie bez výhovoriek
-9%
Joshua Weissman
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,66 €
Vianočná cukráreň
-9%
Natália Kuľková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
10,90 €
9,92 €
Jedlo ako priateľ - Zdravé recepty pre každého
-9%
Katarína Bergendiová, Renáta Beláková, Jarmila Maťošová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,66 €
Výživne o výžive: Mýty, omyly, nefungujúce diéty a dôležitosť našej individuality
-9%
Jana Kondrcová
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
17,90 €
16,29 €
Život bez mlieka
-9%
Alisa Fleming
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,90 €
22,66 €
Ľahký reštart - Ako nakopnúť spaľovanie s chuťou a bez diét
-9%
Jana Šimkovičová, Veronika Hanáková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
19,90 €
18,11 €
Zatraceně líná keto kuchařka
-9%
Stephanie Laska, William Laska
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
23,59 €
21,47 €

Pozreli ste si: