Otília Jurgová, Katarína Kaššová

Mak na našom stole

Mak je jedna z najobľúbenejších potravín. Vôňa makových koláčov, buchiet, či štrúdlí pripomína maminu a babičkinu kuchyňu. Recepty sú napísané jednoducho a zrozumiteľne vrátane podrobného postupu, čo ocenia aj začínajúce gazdinky. Sladké a slané makové dobroty podľa tradičných rodinných receptov skúsených gazdiniek zozbierala vynikajúca pedagogička Otília Jurgová, ktorá dlhé roky viedla Hotelovú akadémiu Ľ. Wintera v Piešťanoch. Prekvapte svojich najbližších zdravými makovými raňajkami ako makové smoothie, domáce müsli tyčinky či upečte nádherné a moderné torty podľa cukrárky a foodblogerky Kataríny Kaššovej. A keď je vás na Vianoce pri stole ako maku, vyskúšajte vypražiť kapra v makovom obale, makového lososa a nezabudnuteľné makové opekance. Po vyskúšaní týchto makových receptov si pochutíte a navyše urobíte veľa pre svoje zdravie. Mak obsahuje dvanásťkrát viac vápnika ako kravské mlieko, dôležité minerály, vitamíny a nenasýtené mastné kyseliny a je súčasťou zdravej výživy.

Mak je jedna z najobľúbenejších potravín. Vôňa makových koláčov, buchiet, či štrúdlí pripomína maminu a babičkinu kuchyňu. Recepty sú napísané jednoducho a zrozumiteľne vrátane podrobného postupu, čo ocenia aj začínajúce gazdinky. Sladké a slané makové dobroty podľa tradičných rodinných receptov skúsených gazdiniek zozbierala vynikajúca pedagogička Otília Jurgová, ktorá dlhé roky viedla Hotelovú akadémiu Ľ. Wintera v Piešťanoch. Prekvapte svojich najbližších zdravými makovými raňajkami ako makové smoothie, domáce müsli tyčinky či upečte nádherné a moderné torty podľa cukrárky a foodblogerky Kataríny Kaššovej. A keď je vás na Vianoce pri stole ako maku, vyskúšajte vypražiť kapra v makovom obale, makového lososa a nezabudnuteľné makové opekance. Po vyskúšaní týchto makových receptov si pochutíte a navyše urobíte veľa pre svoje zdravie. Mak obsahuje dvanásťkrát viac vápnika ako kravské mlieko, dôležité minerály, vitamíny a nenasýtené mastné kyseliny a je súčasťou zdravej výživy.

Jazyk slovenský
Vydavateľ SPN-Mladé letá, s.r.o.
Rok vydania 2018
Počet strán 120
Typ viazania Paperback
Hmotnosť (g) 335 g
Rozmery (š-v-h) 210-210
EAN 9788010032860
Dodacia doba nedostupné


Dalšie obľúbené tituly z kategórie:


Japonská kuchyňa: Vegetariánske recepty na každý deň
-9%
kol.
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
26,90 €
24,48 €
Prvé príkrmy - Pre zdravé brušká
-9%
Anetta Vaculíková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
18,90 €
17,20 €
PEČENIE, ÚDENIE, GRILOVANIE RÝB A MÄSA
-9%
Lorenz J. a P.
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
8,93 €
8,13 €
5 surovín. Stredomorie
-9%
Jamie Oliver
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
27,90 €
25,39 €
Super jídlo pro superděti - Revoluce v opravdovém jídle
-9%
Tim Noakes
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
26,90 €
24,48 €
Mama, mňam 2. - Čo uvariť deťom od 3 rokov
-9%
Silvia Horecká, Jana Malaga
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
24,95 €
22,71 €
Kváskovanie 3 (Čarujeme s kváskom) -  69 receptov uvarených a upečených pomocou rôznych druhov kvásku
-9%
Naty Žúreková Štefková
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
29,90 €
27,21 €
Tinkine rodinné recepty 1. - Zdravie od prvej lyžičky
-9%
Tinka Karmažín
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
42,00 €
38,22 €