Daniel Bíro
Konzervovanie a úprava krmív
Obsah: 1. Konzervovanie krmív silážovaním 2.Faktory ovplyvňujúce kvalitu silážneho fermentačného procesu 3.Konzervovanie vlhkého zrna 4.Nutričná charakteristika siláží 5.Hodnotenie kvality siláží 6.Konzervovanie krmív sušením 7.Nutričná charakteristika sena 8.Hodnotenie kvality sena 9.Úprava krmív
20,74 €
Zadajte prosím Váš e-mail a budeme Vás informovať keď bude kniha dostupná
Obsah: 1. Konzervovanie krmív silážovaním 2.Faktory ovplyvňujúce kvalitu silážneho fermentačného procesu 3.Konzervovanie vlhkého zrna 4.Nutričná charakteristika siláží 5.Hodnotenie kvality siláží 6.Konzervovanie krmív sušením 7.Nutričná charakteristika sena 8.Hodnotenie kvality sena 9.Úprava krmív
Jazyk | slovenský |
Vydavateľ | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
Rok vydania | 2014 |
Počet strán | 223 |
Typ viazania | pevná |
Hmotnosť (g) | 650 g |
Rozmery (š-v-h) | 240x168 |
EAN | 9788055212654 |
Dodacia doba | nedostupné |
Dalšie obľúbené tituly z kategórie:
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
15,90 €
14,47 €
-9%
Dodacia doba
online cena - Skladom - 1 pracovný deň
9,95 €
9,06 €